Малко хора смеят да говорят против флуорирането на водата. Казва ни се, че носи ползи за бъдещите поколения, гарантирайки им свобода от зъбни кариеси и посещения при зъболекари. Учудващо е, че флуорирането на водата се подкрепя от Стоматологичните Асоциации, защото логиката е, че това ще ги остави без работа.

Тук отново се срещаме с тези които знаят повече от обществото и са наясно, че флуорирането не само няма да остави зъболекарите без работа, а ще им създаде много работа за в бъдеще.

Флуорирането се основава на един отровен химикал – натриев флуорид, който от години е основна съставка на отровата против плъхове.

Дали прибавянето му към питейната ни вода не е също начин за борба с плъховете, не знаем. В момента 38,000,000 американци пият такава опасна вода, съдържаща още хлор, олово и други токсични субстанции. The Rockefeller Monopol стартира националната кампания за флуориране на водата.

Флуорида е отпаден продукт от производството на алуминии. Винаги е бил проблемен продукт, защото освен влагането му в отрова против плъхове, няма къде другаде да се използва. Освен това за химическите компании е било много скъпо да се отървават безопасно от него във вид на боклук, защото той е неразградим. Неразградим е и в човешкото тяло – с всяка глътка вода, прибавят към натрупания флуор в тялото си. Учудващо е да се разбере, че Здравната Служба на Америка е главният спонсор и промоутър на флуорирането на питейната ни вода. Може би всички си спомняте, как през 1950-те здравни работници пътуваха от Вашингтон из цялата страна, за да говорят с хората ЗА и Против флуорирането на питейната вода. Успокояваха ги, че няма опасности, макар никога да не са провеждали проучвания и тестове дали наистина няма опасности. Тържествено гарантираха, че няма странични ефекти, а само ползи за децата. Но дори и най-ентусиазираните привърженици не можеха да назоват какви са ползите за възрастните. Не бе обясни защо трябва да се влага флуор във водата на всички, след като се желае полза само за определена група. Дали тези здравни работници са знаели изобщо какво правят? Не! Те просто са следвали бюрокрацията, която следва заповедите на Медицинския Монопол.

През ноември 1959г. в сп. American Mercury Magazine излиза статия в която се помества цитат от писмо на най-видния ни индустриалец и химик – Чарлс Елиът Пъркинс към the Lee Foundation for Nutritional Research. След края на Втората световна война го изпращат в Германия, за да се погрижи за големия химическия концерн I.G.Farben. От там той пише:

         Германските химици измислиха много хитър план за масов контрол, който са изпробвали тук. Това е план с който ще се контролира което и да е население чрез водата, която пие. За целта в нея трябва да се влага НАТРИЕВ ФЛУОРИД. Целта не е да се помогне за здравето на детските зъби (това е маскарада), а да се намали съпротивата на масите към контролирането им и лишаването им от свобода. Малки, постоянни във времето дози постепенно ще намалят силата на човек за съпротивление. Частта от мозъка им, която отговаря за това ще се трови и наркотизира бавно и постепенни и човека ще се подчинява безропотно на тези, които искат да го управляват. Казвам това съвсем отговорно, като химик с над 20г. опит и практика в химията, биохимията, физиологията, патологията и флуорирането. Този план ми е казан от германски колеха химик, който е на висок ранг в нацистката партия и I.G.Farben. Установи се, че всеки човек, който в продължение на една (или повече) години пие флуорирана вода, никога повече няма да бъде същия – психически и физически.

По време на цялата кампания за флуориране на водата начело на Здравната Служба на Америка е Оскар Юинг. Завършил е юридически факултет в Харвард. По време на Първата световна война се занимава с покупко-продажба на самолети. След това се присъединява към влиятелната адвокатска фирма  Sherman, Hughes & Dwight – престижна фирма на Уол Стриит. Hughes е точно Чарлс Еванс Хюс – скорошният кандидат за президент на САЩ. Той губи изборите заради Удроу Уилсън, който залага на НЕ на войната. Веднага щом е честно избран, Уилсън обявява война. А Хюс Главен Съдия на Върховния Съд. На Юинг му плащат 750,000 долара за да напусне печелившата си практика на Уол Стриит и да оглави Федералната Агенция за сигурност. Тези пари са дадени от Рокфелер, защото така той ще разполага с най-влиятелния бюрократ във Вашингтон. Агенцията включва U.S. Public Health Service, Social Security Administration и Office of Education. Като глава на Федералната Агенция за Сигурност, Юинг отговаря за следвоенните правителствени харчове, здравните харчове, образователните и социалните харчове. От този пост, Юинг започва кампания за по-голям контрол над правителството над гражданите. Особено му е важно да има по-голяма контрол върху медицинското образование – нещо за което мечтае и Рокфелер от 1898г. На 17.02.1948г. Юинг публично обявява, че започва отпускане на правителствени стипендии за студенти по медицина, медицинските университети ще бъдат спонсорирани от правителството и ще имат съответен контрол. По времето, на работата си на Уол Стриит, той е бил секретар на Merck Drug Company. Когато е начело на бюрократичната система, води много конференции по въпросите на детското здраве и кампании за борба с болестта рак. Един от първите му ходове като бюрократ е да освободи от длъжност Томас Паран и да го замени с дългогодишния си приятел д-р Ленърд Шиил, дотогава работил в National Cancer Institute. През 1948г. Юинг се присъединява към NCI в кампанията за борба с рак, очевидно за да накара Конгреса да увеличат разходите си за подобни програми. На 1.05.1948г. Юинг домакинства конференция по националното Здраве във Вашингтон с 800 гости. Те единодушно одобряват молбата му САЩ да се присъедини към Световната Здравна Организация на Обединените Нации. Юинг води и кампания за социална т.е. безплатна медицина, но срещна голямата съпротива на Морис Фишбайн и АМА. Благодарение на Юинг, Труман е обявен за кандидат за президент, както Ричард Никсън беше обявен и подкрепен от Бобст. След като Труман става президент, Юинг може да поиска каквото и да е от държавната машина. А това, което той иска и за което му е платено от Рокфелер е флуорирането на питейната ни вода.

Днес много малко американци се сещат за името Оскар Юинг. Няма монументи с него, стилът му е бил диктаторски спрямо масата хора. От всичките му бюрократични решения, това с най-големи последици за здравето на нацията остава флуорирането на водата. Юинг е един от най-високо платените адвокати на The Aluminum Company of America ( ALCOA). Не е учудващо, че Вашингтон е един от първите градове, чиято питейна вода е флуорирана, защото това е града в който сив кардинал е Юинг. В същото време Конгресмени и други негови близки, биват учтиво предупредени, че трябва да внимават с поглъщането на тази вода. Точно тогава във всеки офис в Capitol Hill се появяват бутилки с бутилирана планинска изворна вода. Това се прави и до сега за сметка на данъкоплатците. Дори имало един сенатор, който си носел бутилка изворна вода, дори когато посещавал най-модните ресторанти. Казвал:,,И една капка флуорирана вода няма да премине през устните им.“

Ето такива са пазителите на нацията ни.

Дори без добавките от правителството – хлор и флуор, водата понякога е опасна за здравето. Първите Американски заселници често се разболявали от болест, която наричали млечната болест. Идвала от водата, която пиели. Д-р Н.Уолкър предупреждава, че ако средната продължителност на живота е 70г., човек изпива средно 17,000 литра вода, като заедно с това поглъща и 136 кг. вар. С времето, заради варта, костите се втвърдяват. През 1845г. английски лекар предупреждава, че е опасно да се пие минерална или изворна вода.

Конгресмен Милър изобличава Юинг пред Конгреса, че промотира флуорирането, защото е адвокат на Aluminum Company of America, ALCOA, и че за това е получил 750,000 долара срещу които да направи така, че държавата да въведе навсякъде флуорирана вода. При подобни разкрития, всеки нормален човек би се засрамил, оттеглил и оставил някой друг да продължи с кампанията. Но не и арогантният Юинг. Той пренебрегнал Милър и дори увеличил натиска за по-бързо въвеждане на флуорурането навсякъде. Зад него са верните му слуги от U.S. Public Health Service, които никога не са служели на хората, а на Фармацевтичните Тръстове.

След като лично наблюдава и контролира инсталирането на съоръжения за флуориране на питейната вода във водоизточниците на всички по-големи градове, Оскар Юинг се пенсионира в Чапел Хил през 1953. Там той се заема със строеж на комплекс от офис сгради във формата на триъгълник (ключов масонски символ) наречен The Research Triangle Corporation. Офисите били давани под наем на федерални и държавни агенции, на много от които той е бил шеф в миналото.

Много химически фирми продължават да изхвърлят отпадния флуор във водите на САЩ – American Agricultural Products Corporation, Hooker Chemical и д-р Hooker Chemical става част от мрежата на Рокфелер, когато Бланшет Хукър се омъжа за Джон Рокфелер III. Част от отпадния флуорид се влага и в производството на пестициди докато Министерството на Земеделието не забраняват този вид песицид, като твърде опасен за хората. Остатъчните количества пестицид у флуор биват изхвърлени в океана, нарушавайки държавни забрани. Hooker Chemical е известна на повечето американци с живото застрашаващите химикали изхвърляни в Love Canal.

Изследвания на National Academy of Science показват, че всяка година химическите индустрии изхвърлят във въздуха над 100,000 флуорида и 500,000 тона във водоизточниците. Това научно изследване анализира и ефекта на флуорида върху човешкото тяло. Най-опасният от които е, че се нарушава ,,ремонтната“ дейност на ДНК за възстановяване на имунната система. Флуорида има този ефект в минимална концентрация, каквато е определената ни от здравните власти. По този начин се увреждат човешките хромозоми. При лабораторни експерименти тези минимални количества трансформират нормалните клетки в ракови. През 1963г. The American Academy of Science прави експерименти от които става ясно, че минимални количества флуор водят до 100% увеличаване на меланомните тумори в лабораторните животни. Намалява се и производството на важни невротрансмитери, намаля нивото им в мозъка. Трансмитерите предпазват от инсулти или припадъци. Други ,,по-незначителни“ ефекти от флуорираната вода са промяна в настроението, остро главоболие, гадене, халюцинации, задух, нощни спазми, увреди на зародиша и най-различни форми на рак.

Държавата успокоява хората с бюрократа д-р Франк Рошер, директора на NCI. който казва, че учените от NCI и раковите програми гарантират, че флуорида не причинява рак. Не предлага научна подкрепа на думите си. Но те биват оспорени от много и уважавани учени, които доказват, че при 20,000 смъртни случая от рак годишно, причината за смъртта може да се проследи директно до рак предизвикан от флуорид.

Има населени места, които се противопоставят на флуорирането, но не могат да победят държавната машина. В нея никой не поставя под въпрос подкупа и мотивите на Юинг за въвеждане на флуоризация на водата.

През 1971г. Западна Германия забранява флуорирането на питейните си източници. Макар тайните силни мъже в следвоенна Германия да са американци, те няма как да заглушат германските учени, които доказали, че флуора е опасен за здравето.

Същото се случва и в Швейцария и Холандия през 1973г.

Интересно е да разберете, как правителствените бюрократи са стигнали до минималната доза за флуориране – една частица на милион. Сигурно си мислите, че са правени много тестове от видни учени. Не, никога не са правени проучвания и тестове за определяне на безопасна минимална доза. Очевидно това число е избрано произволно. Знаело се, че 10 части на милион е твърде силна доза. Дали на Оскар Юинг да избере препоръчителната доза по свое осмотрение като можел да избира от 10 части на милион до 5 милион. Той решил, че по-ниската доза ще е по-безопасна. Но дори и тя се оказва твърде опасна.

След няколко години прилагане на една част на милион, бюрократите осъзнали, че са направили ужасна грешка, защото дори това била доза, двойно по-силна от безопасната. Веднага се увеличи заболелите възрастни хора от бъбречни и сърдечни болести в първите градове, в които се въвело флуорирането на водата. Има критици, които смятат, че това е направено нарочно, с цел да се намалят разходите за социални и здравни нужди в тези градове. Когато учените открили, че доза едно на милион преобразува нормалните клетки в ракови, програмата за флуориране на питейна вода би трябвало да бъде незабавно спряна. Но правителствените агенции се досетили, че така ще отворят път на хората да заведат множество искове срещу правителството. Ето защо тайното тровене на възрастните хора продължило. Флуорида остава един от четирите отровни лъча на Модерната Медицина.

Юинг и подчинените му били добре запознати и с проучвания на съветски учени, които показали, че флуорира е важен за държенето в овче подчинение на голяма част от обществото. От години се знае, че при отглеждането на бикове, се дава флуорид на по-буйните за да се по-кротки. В концентрационният лагер Гулаг, СССР, многото затворници се държали в подчинение чрез увеличени дози флуорид. Правителството в Америка също искало подчинение от хората, без съпротиви за постоянно увеличаващите се данъци и без глас в правителството, което ги управлява. Флуорирането на водата е огромна крачка към постигането на тази цел. Вижда се как американците страдат от странна пасивност, безчувствен към убийства и насилие, към присъствието на оръжия навсякъде. Тази пасивност е нежелание да се влиза в спор с властите е постижение на кампанията за флуориране на водата. Това е първоначалния ефект, който тя има върху нервната система. За съжаление следващите са смъртоносния ефект върху бъбреците, кумулативния ефект върху сърцето и други органи, както и широкото разпространение на нови и стари видове рак. За да е сигурно, че това ще се случва и в бъдеще. децата се приканват да си мият зъбите по 3 пъти на ден с паста за зъби обогатена с 7% натриев флуорид. Проучвания показват, че всекидневно те поглъщат 30% от 7%-тен разтвор на натриев хлорид. Без съмнение това ще затегне примката.

Председател на ALCOA е Чарлс Пари, директор на American Enterprise Institute. Бившият председател и сегашен директор на ALCOA е Уилям Кром Джордж, също така директор на борда за сътрудничество с Русия. Директор е и на няколко военни предприятия – TRW, Todd Shipyards, International Paper, Norfolk & Southern Railway. Президент на ALCOA е Уилям Ренър, директор на Shell Oil Company, фирма контролирана от интересите на Рокфелер. Другите директори на ALCOA са Уилям Кук, председател на Union Pacific Railroad, основана на богатството на Хариман и Алън Грийнспан, който има огромна вина за настъпването на т.н. Черен Понеделник – най-лошата катастрофа в историята на Американската Стокова Борса и икономика. Грийнспан е човекът, заради когото се увеличават здравните вноски, под предлог, че хазната е празна, както по-късно става ясно, че е имало резерви от над 22,000,000,000 долара + 25,000,000,000 долара в събираеми активи. Грийнспан увеличава и други данъци под предлог, че ще има 9,6% инфлация, а се оказва, че тя е 3,5%. Той е основната ,,звезда“ в социалната криза от 1983г. Хората се тревожат от думите на президента Рейгън, че основните ползватели и печелещи от Системата за Социални и Здравни плащания са свръхбогатите.

Вицепрезидента на  ALCOA е Форест Шъмуей, също така директор на Transamerica, Amex Corporation, Garrett Corporation, Mack Trucks, The Wickes Companies, Gold West Broadcasters, United California Bank, Natomas Inc. – голям микс от банкови интереси, тежка индустрия, медийни холдинги… това е типично за монополистите днес. Те са открили, че най-добрия вариант за тях е да контролират медии, банки и военна индустрия в гигантска комбина.

Действията на Алуминиевия Тръст предизвикаха нова епидемия в САЩ. Днес над 2,5 млн. човека са болни от странната и нелечима болест на Алцхаймер. Всяка година за здравни грижи за тези жертви се дават над 50 блн. долара. а прогнозите са все по-мрачни. Болестта засяга невтотрансмитерите на мозъка, които както вече бе отбелязано сериозно се влошават от флуорида. Но основния болестотворен агент при Алцхаймер се депата натрупан алуминий в мозъчните неврони. Въпреки многото пари, в крайна сметка 70% от цената за лечение и грижи на заболелите се плащат от семейството. Medicare или частни фондове отказват да поемат пълни плащания за Алцхаймер.

Медицинският Монопол продължава да се рови и търси друг болестотворен агент пръскайки милиони долари – генетични обремененост, бавно развитие на вирус, токсини от околната среда, имунологични промени. Въпреки всичките им усилия, вече се знае, че истинската причина е алуминия, който повече американци поглъщат заедно с храната си то 1920г. насам. Годишно 100,000 американци умират от Алцхаймер. Това е 4-та най-честа причина за смърт, но въпреки това няма проучвания, както има за рак или артрит, защото Медицинския Монопол вече знае отговора.

Първоначално многото случаи на заболели погрешно се приемат просто за остарели и сенилни хора. Макар при някои хора болестта да започва в средата на 50-те им години, това се смятало за нормалното старческо оглупяване.

През 1920-те чугунените и фаянсови посуди и тигани бяха заменени с така модерните алуминиеви. В модерните по-късно алуминиеви съдове се готвеше на печки на газ или ток.

От 1930-те американските домакини знаят, че е потенциално опасно да се оставя каквато и да е храна в алуминиев съд за повече от няколко минути. Знае се, че зеленчуци, домати и други бързо се обезцветяват и стават отровни за много кратко време. Доматите могат да корозират вътрешността на алуминиев съд за кратко време. Много храни оцветяват алуминиевите съдове пускат отрова, никой не взема предпазни мерки. Днес се знае, че готвене в алуминиев съд образува хидроокисна отрова, фосфатни отрови. Всяка храна готвена в алуминиева тенджера неутрализира човешките храносмилателни сокове, води до ацидоци и язви и разбира се, поглъщането на много алуминий,

След като 20-40г. много американци консумират храна готвена в алуминиеви съдове, те започват да установяват, че имат проблеми с паметта, умствените им възможности се влошават, не могат да се грижа за себе си и не разпознават най-близките си. Знае се, че концентрацията на алуминий в определени места на мозъка влошава качеството на мозъчните клетки или ги унищожава. ,,Болестта“ не само е нелечима, тя прогресира. Тази епидемия е наречена болест на Алцхаймер. 7% от възрастните над 65г. я имат като поставена диагноза. Много други не са диагностицирани, а просто се смятат за изкукуригали.

Д-р Майкъл Вайнер и други лекари откриват, че епидемията се причинява не само от готвенето в алуминиеви съдове, но и от поглъщането на алуминий от уреди и препарати в домакинството. Много производители го влагат в козметиката. Има го в така често използваният Аспирин (Rorer) има 44мг. В една таблетка. Най-много алуминий има в антиацидните лекарства, тези против разтройства на стомаха и киселини – Amphojei (174мг), Алтемагел (174мг), Делцид (174мг.), Естомил – М (265мг.), Миланта 2 (116мг.) в едно хапче. Ако се проучи историята на повечето болни от Алцхаймер, ще се види, че дълги години, всекидневно са пили подписаните им от лекари  антиациди.

Лекарствата срещу диария, които се отпускат без рецепта също съдържат много алуминий – около 300мг. Алуминиеви соли в мл. разтвор.

Алуминиев амониев сулфат се използва като неутрализатор на вкуса от производителите на зърнени храни, корнфелейкс, набухватели и бакпулвер. Алуминиев калиев сулфат, също известен и като алуминиево брашно се използва като набухвател, както и за пречистване и рафиниране на захарта.

Годишната употреба на натриев алуминиев фосфат достига 19,000,000кг. Влага се в готови миксове за торти, замразени теста, самонабъбващо брашно, преработени храни.

Днес алуминиевите опаковки са навсякъде. Пастата за зъби е в алуминиева тубичка. Много храни и напитки, вкл. газираните са в алуминий и алуминиеви кутийки. Стряскащо е да знаете колко алуминий поглъща всеки ден. Ефекта е все едно във вас да има вирус или паразит, който бавно расте. Бавно, колкото алуминия се натрупва в по органите и мозъка.

Амалгамните плобми съдържат живак, влизат в тялото чрез изпарения и се натрупват. Всяка такава пломба ежедневно излъчва 3-17 микрограма живак при дъвченето. Няма установено безопасно количество. Зъболекарите, които подменят амалгамите с други пломби често се питат ,,Как нещо, което се смята за опасен отпадък и трябва да се борави и съхранява с изключително внимание, ще е безопасно за слагане в устните на хората?“ През 80-те, президента им отговори, че това се прави от 150г. насам.

/illuminatibg.blogspot.com.au/

Напиши коментар

Loading Facebook Comments ...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 5 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.