Химик: Всички лекарства са за намаляване на населението

0
5106

Бившият химик Шейн Елисън разказва истината за производството на лекарствата,
Оказва се, че всички лекарства са за намаляване на населението:
Аз съм химик. Обичам научния подход, и винаги съм го обичал. И когато работех във фармацевтичната промишленост, там беше пълен отказ от науката. Във фармкомпаниите, при интервю за работа, не се смущаваха да казват: «Знайте, че ние разработваме лекарства за спиране на симптомите, а не за лекуване. Ние не лекуваме».

Така че, това е бизнес модел, позволяваш пожизнено да се продават препарати на хората. И ако се премахнат симптомите, следващото ниво в рекламите на лекарства ще е — изобретяване на болести.

Ако няма вече симптоми, и клиентите свършват, остава само да се измислят болести. С психиатрични лекарства можете да изобретявате болести без край. Има само две думи, от които се плашат психиатрите. Двете думи: ДОКАЖЕТЕ ГО!

И ако докторът не може да докаже /диагнозата или твърдението си/, а те не могат да, в девет от десет случая, да докажат нищо, — не приемайте лекарството. Това дава власт на пациента да взема решения.

Докато бях химик, се учудвах, че произвеждам препарати, чиято способност да убиват се открива в нашите лаборатории. Лекарствата са опасни и неефективни, и предизвикват симптомите, които са предназначени да лекува.

И как ли се изхитрят да ги продават?

Те имат отдели по маркетинг. Фарма-гигантите имат най-добрите отдели по маркетинг в света. Направо са гениални. Вие просто плащате на професионалистите лекари, на професорите и психиатрите, да съчиняват отчети, че уж изследването е открило позитивни резултати.

Не по-малко от 125 хиляди умират ежегодно от рецептурни препарати, и ако сте производител на лекарства, може да се позамислите, не би ли следвало да похарчите повече пари за изследвания, с цел да намалите нивото на смъртността. Но не. Вие продължавате търговията. Рекламирате, рекламирате, рекламирате, и хипнотизирате населението.

Хипнотизирате ги и ги обвързвате с препаратите, насочвате ги към психиатрите, за да гълтат тихо поредния Прозак, или каквото и да им предложат, и както и да го нарекат. Вие ще получите индустрия за милиарди долари, която ще направи твърде много хора болни, и върху тях ще процъфтявате.

Превод: Григор Симов

Хипократовата клетва – съвременен прочит:

В името на Парите, Властта и Частните интереси, в името на всички които ми плащат за това, поемам върху себе си тази клетва!

На болния, който е дошъл при мене, ще гледам като на клиент, но не и като на пациент, ще му взема парите, и ще му предпиша такива лекарства, които да го поддържат болен, за да идва отново и отново, и да ми осигурява едни постоянни доходи , на мен и на цялата фармацевтична индустрия, до смъртта си.

Ако дойде случайно, някой здрав, то аз се задължавам да го разболея, за да стане зависим от мен и цялата фармацевтична индустрия.

Ако някой открие, такова лекарство, било то на билкова или каквато и да е друга основа, което да не предизвиква странични реакции и да излекува дадена болест, то аз се задължавам да докладвам на моите повелители, за да вземат те мерки и да унищожат тази заплаха за Световната здравна организация!

Ако някой, не иска да ползва услугите ни, и да плаща данъци, то аз съм длъжен да го докладвам за да бъде обявен за престъпник.

Ако някой води природосъобразен живот, той трябва да бъде обявен за назадничав и пречка за развитието на медицинската наука, и да бъде умъртвен по най-бърз начин.

Никога, няма да предавам, колега допуснал лекарска грешка независимо от последствията до които е довела.

Когато, посещавам пациети по домовете, аз ще всявам там страх и чувство за зависимост от лекарствата. Ще говоря сложно за да ме уважават и да ми се доверяват безпрекословно, и да пият отровите които им предписвам без да се замислят.

Ще работя за това, така да манипулираме хората, че те да не търсят алтернативни методи на лечение и здравословен живот.

Ще работя за създаването на частни здравноосигурителни фондове, като ще убеждавам хората, че това е единственото им спасение и път към качественно, но съответно скъпо здравеопазване.

Ще работя за намаляване броя на децата и пенсионерите в България, защото те са ненужни и само тежат на обществото и държавата.

Ако изпълня тази клетва, без да я нарушавам, дано получа обещаното ми възнаграждение, за да водя охолен и изпълнен с наслади живот, като пазя тази клетва и не престъпя нищо от нея.
Ако пък сторя обратното, нека ме сполети ранна смърт.

Заклевам се, че по силите на знанията си ще върша всичко, в което се кълна.

Напиши коментар

Loading Facebook Comments ...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

five + 13 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.