Аз съм циганин! Сега ще ви светна, вие сте история вече, тук е нашата Държава на циганите

0
3316

Циганин съм и не го крия, циганин съм защото не ми дреме какво се случва около мен, Циганин съм, защото който ми даде някой лев от Партийната централа за него ще ходя да гласувам. Циганин съм защото мешарето каза, че ще вземе обществена поръчка ако гласуваме всички цигани за определена партия и ще има работа и какво да ядем.

Циганин съм защото предпочитам да ходя и гласувам без да знам да чета и пиша, без да мисля и го правя, зашото ще ме возят в микробус и после ще ми дадат 30 лева. Ако дадат и някой кебапче и бира преди да гласувам е още по добре.

Циганин съм, ало и искам още да имам права без да нося отговорност, когато с моите събратя цигани отидем и ограбим в мола няколко магазина, когато минем и окрадем зеленчука и плодовете на някой, когато отивам да си взема дърва от гората. Циганин съм и не искам да ме занимавате с вашите глупости, че децата които съм направил на 15 годишна възраст, трябвало да ходят на училище, за да взема Айшето помощи.

Циганин съм и не ми говорете, че имам задължения, като да плащам здравни осигуровки и ходя на работа и че за да получвам от Държавата ми България, трябвало да и давам. Какво искате от мене Циганина, аз съм дал толкова много за прираста ето Айшето вече е баба на 26 години – Вие Българите, все вие страх да правите деца. Сега ще ви светна, вие сте история вече, тук е нашата Държава на циганите, защото само аз Циганина мога да отида и да си построя къща където си искам без да питам никой, за какво да ги питам, че аз съм си в моята България. Само аз циганина мога да не плащам дори и косвени данъци на моята България, защото когато ми трябва гориво за колата отивам и си вземем без касова бележка от моя събрат от горния край на махалата, откъде го има той не ме интересува. Когато ми се яде излизам пред къщи и си вземам от уличният пазар, това хигиена, касови апарати, че имало някаква болест – лъжете се аз съм циганин и не мога да умра. Когато ми се пуши отивам и си вземам от цигарки пак на улицата, някой ми обяснява на мен циганина, че трябвало да има бандерол – абе бегай оттука бе гяур, аз съм циганин и ще си правя каквото си искам мен закон не ме лови. Ако случайно съм решил да си набера някой лев от някоя немощна баба и и звънна, че съм полицай, да метне някой лев през балкона е какво толкова е станало – имала хвърлила, нали всички искат да мятат пачки с пари – аз циганина им сбъдвам желанията.

Циганин съм и ми е кеф, защото в моята България, аз мога да си крада жени, като не ми харесват да ги бия като кучета, а като ми писне да гледам деца, като не мога да ги продам в Гърция ги оставям да се оправя с тях Държавата ми. Циганин съм защото душата ми е такава циганска, но както казват нашите старейшени в мешарето ние сме направили такъв шарен света. Ние сме началото на всяка цивилизация, ние сме Цигани и ние въртим света…

Циганин съм не защото съм го искал, а защото съм се родил такъв и не ми дреме за вас моралистите какво сте щели да кажете или всички ще станете Цигани или нямате място в моята България.

Не ви се вярва нали? Хайде сега питай някой политик на следващите избори, вас ли ще дойде да купи или нас Циганите. И докато не станете всички цигани, никога няма да се оправи нашата циганска България, защото все ще се караме и ще се лъжем като дърти цигани, че някой мислел да си оправим България.

За какво да се лъжем вече като всички знаем, че това са цигански работи, важно е да мислим за днес и утре какво ще пием, какво ще ядем и как ще правим деца.. Другото не е за нас, като свършим с България ще се преместим, нали света не е само България. Ей ги нашите в Германия как са се устроили по 450 евро им дават, защото сме Европейци от България, там не сме цигани, там сме си Българи, защото България е наша на Циганите…

Затова съм циганин и не ме интересува какво давали по телевизора, защото те и телевизиите са ни цигански, а ние сме свикнали да лъжем и да си берем, ген бе бате – Цигански ген….

Атанас Калев, Национален Протест срещу безобразията в България

http://bultimes.bg/az-sum-tsiganin/

Напиши коментар

Loading Facebook Comments ...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × four =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.