Реалността в България, написана в една бележка!

0
3198

България не е стигнала дъното, а отдавна е там и го дълбае в търсене на ново дъно.

Истинската България е тъжна, тежка, непоносима, унищожителна, прогонваща, гладуваща, мизерстваща, отблъскваща.

Да, тя такава е за повечето българи, не говорим за уредените партийни и политически шуробаджанашки паразити в държавната администрация.

Нищо, че правителството живее в някакъв паралелен свят, където постоянно се хвали с висок икономически ръст и средна заплата над 1000 лв. Това са пълни лъжи, а средната заплата е изчисляват предимно охранени дебили.

Тя се изчислява на принципа на Иван, който яде картофи и шефът му, който яде месо, средно и двамата ядат мусака. Или пък Петранка спи с всички мъже в квартала, а Минка само с мъжа си, средно и двете са к*рви.

Така средната работна заплата на Иван би трябвало да е над 1000 лв., но той взема 500 лв. С до 500 лв. доходи са около 70% от българските граждани. Процент, който е характерен за африканските държави, но не и за европейските.

С 500 лв. как може да се живее, при положение, че дебилното правителство постоянно измисля все нови и нови простотии, за да граби парите на хората. Отделно повишава всичко с много, а пенсии и заплати с малко.

Докога така ще продължава и не се ли наситихме на тези безобразия?

България не е стигнала дъното, а тя отдавна е там и го дълбае в търсене на ново дъно. Истинската България е тъжна, тежка, непоносима, унищожителна, прогонваща, гладуваща, мизерстваща, отблъскваща. Да, тя такава е за повечето българи, не говорим за уредените партийни и политически шуробаджанашки паразити в държавната администрация. Нищо, че правителството живее в някакъв паралелен …

Напиши коментар

Loading Facebook Comments ...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × 3 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.