Руски журналисти направиха жестоки разкрития: Ето защо все повече хора умират от рак! Ядем месо с…

0
2862

Този кратък филм показва всичкия цинизъм на американските и европейски лобисти.

Разследване на руски журналисти показва жестоката истина за месото, което ядем всеки ден и което ни трови. Търговците сами знаят формулата – цветът продава! Заради това производителите не се колебаят да му предадат добър вид, независимо, че ще навреди на човешкия организъм. За тях обаче няма проблем, защото им носи печалби.

Във филма се разказва как през 2015 година здравна организация добавя продукта в списъка на неблагоприятните продукти, тъй като в ДНК-то се съдържа вещество, което може да развие рак.

Проведени са множество кампании, за да бъде отстранен рискът, въпреки че това ще повлияе на продажбите. Играта обаче не по правилата се превръща в нормално нещо.

Фирма, която произвежда месо, твърди, че нищо не крие по време на фабричното пакитиране на продукта. Месото се нарязва по специален начин и се получава нежни розови парчета, в кръгла форма. Машина обаче добавя специален разтвор към месото, който съдържа специфичен елемент. При заводското производство се добавя соли и натриев нитрат , известен като Е250 .

Натриевият нитрат увеличава срокът на годност на продукта, предпазва от бактерии и придава свеж апетитен цвят и вкус на месото. Именно затова цветът му е розов, а не кафяв, тъй като покупателността пада.

Проблемът обаче е, че натриевият нитрат влияе на здравето. Съществуват подозрения, че добавките могат да способстват за развитие на тежък рак. След като става ясно, че химическия процес оказва влияние на здравето на човека, в Холандия започват да изследния, доказват, че химическият елемент води до мутиране на клетките и до развитие на рака.

Направен е експеримент в рамките на 15 дни, при който се установява, че заради месото, съдържащо натриев нитрат, показателите в тялото на човека се увеличават няколко пъти.

Видеото тук

Източник: flagman.bg

Напиши коментар

Loading Facebook Comments ...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × 4 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.