Всеки знае историята на огромния кораб „Титаник”, чието първо плаване стана тема номер едно за всички медии. По всичко изглеждаше, че причината за фаталния инцидент е отдавна разгадана, докато не се появи сензационната теория, че плавателният съд е бил умишлено потопен с цел да бъде премахнат елитът на страната, който бил против преминаването на централната банка в частни ръце, пише esoreiter.ru.
Кой е имал интерес от това? Всичко е много просто: на борда на „Титаник” са пътували най-богатите и влиятелни финансисти като Бенджамин Гугенхайм, Джон Якоб Астор и Исидор Щраус, които били върли противници на създаването на Федералната резервна система на САЩ и в същото време се обявявали срещу избухването на световна война в Европа.
Федералната резервна система била особено необходима на Рокфелер и Морган, а войната в Европа – на Ротшилд, чието богатство е основавало именно на контрол на европейските страни. Картелът Ротшилд – Рокфелер – Морган направил всичко възможно, за да накара противниците на коварния си план да се насладят на този „златен круиз”, от който нито един от тях не се върнал жив. Половин година след трагедията с „Титаник”, при която загинаха хиляди невинни хора, се появява федералният резерв на САЩ, а след още половин година започва Първата световна война.
Ще минат десетилетия и цялата истина за атентатите, на които днес сме свидетели и които са организирани от основните терористи в света – богаташите, ще бъдат разкрити. Тогава ще стане ясно кой и защо е унищожил търговския център в Ню Йорк на 11 септември. Ще лъсне истината и за още много престъпления, включително и за кървавите събития в Лас Вегас от 1 октомври тази година.

Напиши коментар

Loading Facebook Comments ...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + twenty =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.