Кондензационната следа от обикновен самолет остава в небето само 30 секунди!
Следите от самолет, който лети на голяма височина, изчезват буквално за секунди. Химическите следи висят във въздуха по няколко часа. Техните траектории имат опасващ характер, често линиите се кръстосват, което не може да се случи при обикновените самолети. След известно време химическите следи се превръщат в химически облаци, понякога образуват цветни образувания в небето. Самолетите, които разпръскват аерозоли, нямат маркоровка и техните полети официално не са документирани.
Първите съобщения за химическите следи се появиха през 1996 г. най-голям брой разкръсквания на аерозоли беше отбелязано в Северна Америка. Химически следи вече се появяват редовно в Европа, включително и в България. Химически вещества се разкръскват над Япония и Южна Корея. Американците вече имат опит в разпръскването на химически отрови от времето на Виетнамската война, когато засипаха Виетнам с дефолианта „оранжев агент“. Виетнамците и днес не могат да се справят с последиците от отравянето преди повече от 40 години.

В съобщенията се споменава, че Китай е единствената страна, в която това явление още не е забелязано, но не е ясно дали информацията е още актуална.
Специалисти, които изучават химическите следи, смятат, че държавите тайно експериментират с времето. Отдавна е известно, че военните могат да разпръскват облаци и да променят времето преди важни държавни празници. За целта във въздуха се разкръскват специални химически реактиви. Какво преследват правителствата с промяната на климата – повишаване на реколтата или други цели?
Барият и алуминият се споменават най-често във връзка с химическите трасета в небето. Изследователи отбелязват, че след като бъдат разпръснати, частиците им засядат на земята и влияят негативно върху здравето на хората. Едно от обясненията за тези експерименти е създаването на изкуствени облаци, които блокират слънчевото излъчване и по този начин се намалява ефектът на глобалното затопляне.

Има хиляди доказателства за химическите трасета в атмосферата. Германската телевизия проведе собствено разследване във връзка с необикновените по форма и поведение облаци, които регистрирали метеоролози. На въпрос на журналисти военното министерство на Германия посочи, че наблюдаваните облаци са част от експеримент с времето, който се провежда по време на военни учения.
Военните създавали големи по размер изкуствени облаци, които блокират изображението на радарите; за целта във въздуха разпръснали стотици тона химикали.

Информацията за химическите трасета се разпространява в света с огромна скорост. Почти във всички развити страни има обществени организации, които снимат случаи на  разпръскване на химикали от самолети и ги изследват.
Съставът на авиационните аерозоли (химтрейли) е добре изучен от независими групи учени и изследователи.
Тази “манна небесна” има следния състав:
– алуминий – предизвиква рак на гърдата и Алцхаймер;
– барий – предизвиква аритмия, тремор, спад на силите, чувство на безпокойство, затруднено дишане, парализа;
– алуминиев окис Al2O3 – предизвиква конюнктивит, фарингит, раздразнение на носовата кухина, астма, неврокогнитивни разстройства;
– бацили и плесени гъбички – предизвиква сибирска язва, менингит, бактериална пневмония, ендокардит, некротиращ фасцит – умъртвени тъкани, инфекционно-токсичен шок, болестта на Ритър, пиемия;
– синьогнойната пръчица – предизвиква инфекция на белия дроб, инфектиране на рани, инфекции на пикочните пътища, ушни инфекции (отити на средното ухо и усложнения);
– Pseudomonas Fluorescens – основната причина а инфекциите у човека, проявява се в белия дроб – предизвиква кистозна фиброза, инфекции на пикочните пътища, пневмония
– Bacillus Amyloliquefaciens – лесно и бързо се разпространява с водата, канцероген, поразява растения и зеленчуци;
– стрептомицети – предизвиква треска, кашлица, пневмония, некрози, инфекции на белия дроб;
– ентеробактерии – диария, треска, повръщане;
– Е-коли;
– салмонела;
– причинителите на бубонната чума;
– Serratia Marcscens – предизвиква конюнктивити, кератит, ендофталмит, инфекции на слъзните канали, инфекции на дихателните пътища, инфекции на пикочните пътища, инфекции на стомашно-чревния тракт;
– Enterobacter Cloacae – предизвиква инфекции на пикочните и дихателните пътища, бактериемия;
– ZnCdS – предизвиква рак, злокачествен меланом, клетъчна мутация, безплодие;
– други бацили и отровни видове плесен – предизвикват болести на сърцето, менингити, болести на стомашно-чревния тракт;
– насекоми с неизвестна етимология.
– нишковидни моргелони – един от „компонентите на менюто“.
Чрез този „букет“ от микроби някой е създал чудовищен причинител на болести, към което нищо живо на планетата няма имунитет. Това означава, че ние стоим пред лицето на още едно голямо измиране в историята на планетата. Този микроб, който може да е нанотехнологичен в основата си, бактериален или вирусен, се разпръсква над земята чрез авиоаерозолите…
Основната част на аерозолите са бариевите соли
Барият се използва във вакумиращата техника, в сплавите, солите му се използват в производството на бои, стъкла, емайли и в медицината. Токсични са всички разтворими бариеви соли На практика е нетоксичен само неразтворимият бариев сулфат, който се използва в рентгенологията. Смъртоносната доза бариев хлорид при вътрешно приемане е 0,8-0,9 г. При вътрешно приемане отровните соли на бария предизвикват парене в устата, болки в стомаха, слюноотделяне, гадене и повръщане, диария, световъртеж, кожата е бледа, покрита със студена пот; след 2-3 часа възниква мускулна слабост (парализа на горните крайници и шията), пулсът е забавен и слаб, нарушава се сърдечният ритъм, пада налягането, настъпва задух и цианоза на слизестите обвивки.
Терминът химтрейл е образуван от английските думи сhemical-химически  и trail – следа, опашка. Разпиляването на химтрейли се наблюдава от средата на 2000 г. в САЩ и вповечето страни в Европа. През 2010 г. се появиха факти за химтрейли над Украйна, Полша и Русия. През последните няколко години по проблема се тръби и в България.
Някои изследователи свързват разпръскването на авиоаерозоли с установката ХААРП, чиято цел е манипулиране на природните процеси. Възможността да се управлява времето, като се предизвикват проливни дъждове, ветрове, урагани, бури  или суша, може да постави на колене всеки противник без дори и един изстрел.
На 21 януари 2011 г. САЩ изведоха в орбита секретен военен спътник. С помощта на спътника лъчите на ХААРП могат да се предават във всяка точка на планетата.
В един документален филм за ХААРП един жител на Хаваите разказва, че растенията на островите не можели да виреят в отровената среда и се налагало хората да купуват ГМО. Нивото на бариевите соли в някои райони надвишава нормата 60 хиляди пъти и обикновени растения там не растат. Налага се земеделците  да купуват семена от компании като Монсанто и други производители на ГМО и изпадат в пълна зависимост от тях. Излиза, че Монсанто е заинтересувана от разпръскванията на аерозоли в цял свят, за да могат да пласират ГМ семената си. Монсанто вече има опит в разпръскването на биологично оръжие във Виетнам, но днес във Виетнам се е превърнал целият свят…

Химиотрасетата – нов вид биологично оръжие
С тяхна помощ:
1. Населението се заразява с вируси, т.е. те са бактериологично оръжие;
2. Цялата природа и животните се отравят с бариеви соли и алуминиеви оксиди, което на свой ред е повод за принуждаване към ваксиниране на населението, което може да доведе до печални последици. Принудително ваксиниране има и в Русия, и в цяла Европа.;
3. Химтрейлите влияят върху времето и върху психическото състояние на хората, т.е. в съчетание с облъчването от страна на ХААРП, всичките тези фактори едновременно работят като климатично и психотронно оръжие;
4. Чрез аерозолите във въздуха в природата се извършва смяната на обикновената растителност с ГМО, затова това оръжие още може да се нарече и генетично.
Няма данни за химиотрасета само в Индия, Китай и някои арабски страни.

Последиците от принудителното ваксиниране
–        Стерилизация на по-голямата част от населението;
–        Спад на имунитета и разрушаване на мозъка, унищожаване на умствените възможности у човека;
–        Превръщането на хората в биороботи, масово измиране на хора.
Сред  програмите на Световното правителство има една програма –  Agenda 21, която  планира унищожаването на повече от три миллиарда души чрез изкуствен глад, стихийни бедствия и епидемии, предизвикани от самолетните химиотрасета, облъчването от установката ХААРП и масовата ваксинация.
Източник: http://rasper-bg.com/?p=2097

Напиши коментар

Loading Facebook Comments ...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 2 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.