Българка стана топ шеф в Johnson & Johnson

0
2766

Яна Игнатова, българката на най-висока позиция в световния маркетинг, преминава от P&G в Johnson & Johnson, съобщи списание „Мениджър“. Тя поема глобалния маркетинг на франчайз операциите на Johnson & Johnson, включително отделите за продукти за бебешка хигиена, разкрасяваща и здравна грижа и специализирани медицински продукти.

За първи път в историята си Johnson & Johnson събира маркетинга на всичките си франчайз операции под една шапка и ги поверява на един общ глобален маркетингов отдел.

Българката ще е подчинена на Пат Смолкомб, регионален мениджър за северна Европа, който приветства назначението ѝ като решителен ход на компанията в посока развитие на маркетингова организация от най-висок клас. Яна ще съсредоточи усилията си в създаване на легендарни марки, които да спечелят лоялността на клиентите.

Яна Игнатова бе глобален маркетингов директор и ръководител на глобалния отдел за стратегията за внедряване на иновации и глобални франчайз операции на P&G. Тя стои и зад спонсорската кампания на Зимните олимпийски игри в Сочи под наслова „Благодаря ти, мамо“.

Започва кариерата си преди 17 години в софийския офис на Procter & Gamble. Преминава през различни позиции в различни държави.

Напиши коментар

Loading Facebook Comments ...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 7 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.