Във вторник, 1 август, американската лотария Mega Millions пуска мащабен тираж, като джакпотът е 303 милиона долара! Освен граждани на САЩ, в лотарията могат да участват и българи.
При предишният тираж на Mega Millions голямата печалба надхвърли 282 милиона долара. В САЩ вече се наблюдава засилен интерес към играта– в лотарийните пунктове има опашки от желаещи да закупят билети, а участниците, които живеят извън щатите, могат да участват онлайн.
Желаещи да спечелят: в пункт за продажба на лотарийни билети се извива опашка от хиляди, желаещи да вземат участие в грандиозния тираж на Мега Милиони. Невада, Калифорния Мега Милиони е национална лотария със седалище в САЩ, известна е като световен рекордьор с най-високия джакпот, даван до момента.
Рекордният джакпот на Mega Millions – $656 милиона долара, е бил спечелен през март 2012 г. Вторият по големина джакпот е бил спечелен през декември 2013 г. и е бил в размер на $648 милиона. Няколко тиража отделят сегашния джакпот, който вече достигна 303 милиона долара, от рекордните джакпоти на Мега Милиони. Как може да се получи официален лотариен билет за Mega Millions от България? Всеки може да участва в лотарията, независимо от местоживеенето и гражданството.
Главното условие е билетът да е бил физически придобит на територията на САЩ, от един от официалните разпространители. Това може да стане по два начина.
1. Билетът да се купи на място Българите, които пребивават в САЩ, могат да купят билет за лотарията Mega Millions от някой от официалните дистрибутори, при условие, че билетът след това няма да се изнася извън границите на САЩ.
2. Регистрация на сайта theLotter и онлайн участие в лотарията В лотарийните тиражи за Европа може да се участва и от България, както и от всяка друга страна по света. Това, което трябва да се направи, е да се купи лотариен билет за участие в тиража на Mega Millions – САЩ онлайн, да се изберат 5 основни числа (от 1 до 75) и едно число „мегабол“ (от 1 до 15). Чужденци редовно побеждават в международните лотарии Сред победителите в международните лотарии има и много чужденци. Така например, С., шофьор от Подмосковието, участвал в европейска лотария онлайн на сайта theLotter, спечелил джакпот на стойност 824 хиляди евро. [null] На снимката: победителите в международните лотарии на TheLotter.
От дясно на ляво: пенсионер от Салвадор, със спечелени 1 млн. долара от Пауърбол – САЩ; М., иракчанин, със спечелени 6,4 млн. долара от Орегон Мегабакс; С. от Русия, със спечелени 824 хил. евро theLotter.com е първата в света компания за доставка на лотарийни билети, която дава възможност на хората от цял сват да поръчват лотарийни билети, като не взима комисионна от спечелилите.
Представителите на локалните офиси на TheLotter закупуват билетите от официалните разпространители от името на клиентите си, след това билетите се сканират и се съхраняват в сметката на клиента до началото на тиража.

Напиши коментар

Loading Facebook Comments ...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen − 14 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.