Преди това беше СПИН-а
Анализ на „Строго секретно“

Преди 8 месеца, през декември 2019 г. започна Първата световна биологична война с внедряването на био – и психо диверсията, наречена коронавирус, а по-късно COVID-19, глобална криминална конспирация с епични пропорции, чийто генезис, развитие и последици все още не са дефинирани напълно и са невъзможни за предвиждане.
Става дума за преднамерена и добре организирана схема за съкращаване на световното население в историята на планетата.
И сега основният въпрос е дали вирусът е генетично инженерирано биологическо оръжие или е естествена еволюция на нов вирус, тръгнал от прилепите на един пазар в многомилионния град Ухан в централен Китай.
Осем месеца след началото на епидемията продължаваме да сме склонни към първата версия – че става дума за Първата световна биологична война с внедряване на вирусна диверсия, най-напред в Китай, а след това и другаде, със съкращението COVID-19 /което означава Co – корона, V – вирус, D – болест – 2019 г./
Важни в случая са таймингът на появата на вируса и мястото на появата му.
Тайминг и място.
Мястото беше многомилионният град Ухан в Централен Китай, а времето – китайската Нова година.
Външният контекст беше пикът на търговската война на САЩ с Китай. Основната цел е да бъде ударен Китай – като основен противник на САЩ, за да се принудят американските корпорации да върнат производството си в САЩ, за да направят „Америка отново велика“, както иска Тръмп.
В Пентагона разработват биологическо оръжие още от 1981 г. Ако го изолзват за аерозолна атака, американците бяха изчислили, че за убийството на 625 000 души всеки смъртен случай ще струва на Пентагона само по 29 цента. Евтино и ефикасно.
Сигурни сме, че, ако в Пентагона са правили нови изчисления, са стигнали до извода, че разходите за използването на COVID-19 за убийството на милиони хора по света ще възлизат на нула. Оръжието на всички оръжия без никакви разходи.
И така, въпросът за нас има отговор.
COVID-19 е биооръжие, внедрявано с операцията „корона пандемия“ и съответната психоакция на страх, паника и т.н., за да се прикрие крахът на финансовата система на САЩ, т.е. крахът на хилядолетието, и най-страшната криза в историята на човечеството.
За съжаление, това е само началото.
И така, въпреки че още няма 100% доказателства, че COVID-19 е направен в лаборатория, в много страни САЩ имат лаборатории, които могат да направят това. Следователно е възможно и освобождаването на COVID-19 с планирана атака, така че да изглежда случайно освободен от китайска лаборатория.
COVID-19 е вид чудовище на Франкенщайн, събрано от някои части от други болести, причиняващи вируси. Атаките с биологично оръжие може да са по-лоши от атаките с химическо или ядрено оръжие, тъй като вирусите имат способността да се възпроизвеждат с експоненциални темпове и по този начин да мутират по пътя.
Коронавирусният синдром не е просто обикновен коронавирус, наречен COVID-19. Това е много по-сложен патогенен микроорганизъм и болестен процес, отколкото медицинските органи знаят.
Патогенният микроорганизъм, който е бил умишлено въоръжен в американска военна лаборатория като специфичен генофонд, е насочен към биологично оръжие, наречено COVID-19, който е биоинженериран да мутира, за да избегне правилната диагноза, COVID-19 пуска в движение уникален болестен процес, който се проявява различно при всеки пациент.
Коронавирусният синдром предизвиква изключителна мутация и морфиране на COVID-19 в напълно различен коронавирусен патоген, който след това лежи латентно в организма много след излекуването на пациента.
Между другото, коронавирусният синдром категорично не се причинява от типичен грип. COVID-19 е високо усъвършенствано биологично оръжие, което беше умишлено биоинженерирано, за да бъде изключително опортюнистично, хищно и пагубно.
Паниката е предизвикана изкуствено и има много конкретни цели – на първо място политически.
За справка: смъртността варира около 3-4% (при чума – до 95%, при антракс с белодробна форма – повече от 95%, при едра шарка – 40%). Сигурно е обаче, че не всички заразени и особено носители, са били открити, т.е. смъртността вероятно с порядък е по-ниска.
ЦРУ е финансирало, заедно с агенциите на Пентагона (USAID, DTRA, DARPA), различни тайни проекти във военни биологични лаборатории в Китай, Грузия, Украйна и в САЩ. Не трябва да се забравя и секретната биолаборатория във Франция. Те работят с 89 щама CoronaVirus.
Съмнителни изследвания на CoronaVirus също бяха стартирани през 2015 г. от Британския институт Пирбрайт, финансиран от фондация Бил Гейтс.
Теорията за бактериологичната атака се подкрепя и от китайските учени, открили, че протеинът на вируса S е оформен да скрие мутацията на определени аминокиселини, което го прави агресивен.
Различни медии се съсредоточиха върху подозрителните маневри, настъпили през 2019 г. – от американската делегация, участвала в Световните армейски игри в Ухан през октомври 2019 г., до мистериозното спиране на научноизследователската дейност във Форт Детрик и на армията на САЩ. В край на 2019 г. Военноморският отдел за медицински проучвания, наречен NAMRU 3, внезапно се премести от Египет в НАТО – базата на Sigonella NAS в Сицилия, една от основните станции на ЦРУ в Италия и Средиземноморието.
По принцип и тази епидемия не е уникална. Самият щам принадлежи към същото семейство, като SARS-CoV – вирус, който предизвика първата епидемия на SARS през 2002 – 2003 г., при която починаха около 650 души. И ако онази епидемия се зароди в Китай, то следващото огнище (вирусът MERS-CoV) беше вече в Саудитска Арабия и от 2012 г. до 2015 г. отне поне 431 живота.
Една от популярните теории (предимно в китайския интернет) е, че този вирус е бил разработен в американска лаборатория, след което се е осъществила контролирана доставка. Подобна операция има няколко цели.
Първо, това е икономическа война срещу Китай. И второ, това е възможност за започване на Първата биологична война.
Вирусната хибридна война срещу Китай започна след провала на преговорите между Вашингтон и Пекин, т.е. атаката е комбинация от биооръжие, пропаганда и икономическа война. И се провежда в тандем с усилието да се предизвика масов глад в индия и Африка.
Какъв беше международният фон на вирусната атака срещу Китай – организираните от ЦРУ и Mi-6 протести в Хонконг, митата на САЩ срещу Китай, заплахата от икономически санкции срещу нации, работещи с Huawei, конфликтите в Синцзян с мюсюлманските уйгури, провокативното плаване на военни кораби на САЩ през Тайванския пролив, политическото преследване на финансовия директор на Huawei, опустошение на свиневъдните стопанства в Китай от друг вирус, биоинженериран от DARPA и т.н.
С една дума, налице е умишлен саботаж на китайската икономика от САЩ и Запада.
Това е и отговорът на основния въпрос: „Cui bono?“ Или по-точно „Кой би трябвало да спечели?“, защото вирусът – бумеранг се върна в САЩ с разпространението на COVID-19 и с краха на борсата в Ню Йорк.
Човечеството беше изправено пред така наречения „черен лебед“, който нулира финансовите пазари. Само за няколко дни бяха „заличени“ над 25 трилиона долара с оправданието на вирусен „форс мажор“.
Следователно, истинските извършители на тази световна терористична биооперация лесно могат да бъдат идентифицирани чрез наблюдение на последиците и резултатите, които стават все по-очевидни с всеки изминал месец.
Някои от тези последици вече изброихме. Други са изброени по-долу.
Факт: COVID-19 е изключително сложен патогенен микроорганизъм, който причинява изключително заразен болестен процес.
Факт: Този биоинженериран коронавирус се трансформира в много по-мощно биологично оръжие, когато се пусна в среда, в която населението е ваксинирано с грипни ваксини и е в непрекъснатото индустриално замърсяване с компрометирани дихателни системи.
Факт: Този специфичен щам на коронавирус е създаден в технологично усъвършенствана лаборатория за биоинженеринг и е проектиран не само да убива масово, но и да поддържа глобална пандемия.
Факт: Тази изключително вирулентна форма на коронавирус беше пусната в Ухан /Китай/ през същата година, в която градът беше определен за демонстрационна зона 5G, което показва, че истинските организатори са на Запад.
Факт: Коронавирусното биооръжие би могло да бъде лансирано и успешно покрито само от изключително мощна група държави, корпоративни организации и транснационални институции, които защитават отчаяно глобалния Нов световен ред.
Факт: Пандемията на коронавирус в Ухан е умишлено събитие за обезлюдяване, насочено срещу Китай чрез расово биооръжие, подобно на предишните биотерористични атаки срещу китайците, като избухването на SARS през 2002 г.
Факт: Тази биотерористична атака може да се превърне в събитие на ниво „пълно изчезване“ и вече има огромно въздействие върху световната икономика.
Комбинацията от тези цели може да бъде постигната само с организиран заговор, чрез който координираните действия на биотероризма ще имат дълбоки последици за цялата планета.
Заради това в близките месеци ще се появят и други мотиви:

 • опити за налагане на „световно правителство“;
 • програми за принудителна ваксинация в световен мащаб с коронавирусните ваксини;
 • отвличане на вниманието на човечеството от глобалната корупция и престъпност;
 • изграждане на благоприятна среда за горещата фаза на Третата световна война;
 • създаване на претекст за контролиран срив на глобалната икономическа и финансова система;
 • осъществяване на геноцид, както и на глобално обезлюдяване до ниво „пълно изчезване“;
 • страх и хаос в планетарната цивилизация, за да се въведе драконовски контрол върху масите;
 • разширяване на правомощията на Световната здравна организация за въвеждане на глобална медицинска тирания;
 • принуждаване на Китай да спазва американските икономически и търговски ултиматуми;
 • създаване на международно безкасово общество с една световна валута чрез единна дигитална криптовалута;
 • инфектиране на световното население с коронавирус, така че бъдещите огнища могат да бъдат предизвикани чрез ваксини, химикали и т.н.;
 • предизвикване на събитието „черен лебед“, което ще катастрофира фондовия пазар и икономиката на САЩ;
 • изграждане на глобален интернет, като решение за бъдещи пандемии.
  Налице е планирана пандемия /план-демия/ с психооперация за глобална паника, зад която се внедрява биооръжие.
  Нека да сме наясно – 8 месеца след началото на COVID-19 ние все още не знаем какво не знаем.
  През последните 50 години сме отразявали десетки подобни пандемии в различни части на света. И тази не е изключение. Тъй като световните медии са собственост и се контролират от ЦРУ не може да се вярва на нито един техен репортаж.
  От декември 2019 г. всеки западен пропаганден център е ехокамера на коронавирусна дезинформация, лъжлива информация и фалшива информация. Това е така, защото в основата на ставащото е колосална операция и глобална психологическа операция (известна също като псиоп). Шпионажът включва цялата информация относно COVID-19 и произтичащата пандемия.
  Следователно на практика е невъзможно да се разбере кое е вярно, а кое не е за коронавируса и за възникналата пандемия.
  И сега с най-голяма вероятност цялата планетарна цивилизация е подложена на безпрецедентна глобална психооперация с наистина епични размери операция корона пандемия, по-скоро план-демия.
  Защо?
  Нещата не са толкова сложни – най-мощните задкулисни общества на Запад не искат Китай да се движи със своята инициатива за „пояса и пътя“. Това са англо-американската ционистка ос, Международният банков картел и криминален синдикат. Това, което тези наднационални организации искат, е войната. Ето защо те започнаха жестока атака срещу Китай, Иран, Италия, Русия, Испания и т.н.
  Китайският „Един пояс, един път“ те искат да заменят с двупоясно и двупътно движение на производството и търговията в рамките на възродената морска инициатива на Великобритания и с благоприятни за короната търговски споразумения.
  Всеки ден, когато тази план-демия се разгръща, основните елементи на внимателно скрития заговор стават по-ясни.
  Кой не е виждал следните теми, обсъждани в цялата тази координирана вирусна сага:
 • биотероризъм;
 • химически опашки;
 • ваксини срещу грип;
 • геноцид;
 • обезлюдяване;
 • събитие на ниво изчезване;
 • икономически саботаж;
 • финансов тероризъм;
 • медицинско извънредно положение;
 • край на свободата и словото;
 • интернет цензура;
 • принудителни ваксинации;
 • нов световен ред;
 • глобална контролна матрица;
 • световно правителство…
  Има толкова много парчета в този пъзел, че наистина е изключително трудно да ги поставите на правилните им места.
  Нещо повече – бързата еволюция на тази пландемия е такава, че всеки ден показва различна част от зловещия сюжет.
  Истинският сюжет за Новия световен ред е да затвори планетата чрез Глобална матрица по пътя към Световно правителство.
  Това е най-важният извод от този анализ – че цялото човечество играе едновременно ролята на актьора и на публиката в това, което беше замислено като „Най-великото шоу на Земята“. Само че този много зловещ сценарий е написан за много по-страшно шоу.
  Безспорно режисьорите, продуцентите и сценаристите на Новия световен ред са измислили край, който не е добър за човешката раса.
  Глобалистите са превърнали целия свят в хорор – риалити шоу.
  Кои са режисьорите, продуцентите и сценаристите на пландемиката Corona?
  Замислете се – отговорът не е сложен.
  Битката за планетата навлезе в нов, още по-опасен, а възможно и заключителен етап…

strogosekretno.com

Напиши коментар

Loading Facebook Comments ...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen + 19 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.