Добро утро, Германия! Събудихте ли, се най-накрая оядени, мързеливи и алчни хрантутници! Нали искахте евтина, даже безплатна работна ръка – добро утро, честито да ви е и да се движите толерантно подмити по улиците, за да не обиждате с нечистите си тела новите си осеменители!

Добро утро, Германияяяяя! Презирате българи, румънци, поляци, чехи, украинци, руснаци, за вас те са хора втора ръка! Унижавахте ги, обиждахте ги, ненавиждахте ги и много държахте, като дойдат във вашата държава да ви говорят на вашия език, който е смесица от английски, френски и холандски. Дори собствена азбука нямате, а вирите нос, че сте по-велики и големи от останалите европейски нации, и искате те да са ви бели роби!

Но, понеже всички от Източна Европа се оказаха по образовани от вас и започнаха да заемат вашите работни места, вие се изплашихте от това, някои да не ви измести и започнахте любезно да им отказвате работа под предлог, че или е заето работното място, или кандидата е много квалифициран или пък не е достатъчно такъв.

Просто драгите шваби решиха да си набавят по друг начин роби! Защото немеца се мръщи да работи за 15 €/час и си мислеха, че тая паплач ще им работи за без пари. Немския бизнес се изтарикати и не иска да мести фабрики и заводи в трети страни, а просто да си докара евтина работна ръка на място ….

И Меркеландия пое пътя към тъмната страна ….. Скоро много скоро швабите ще търсят своя приятел джедая Хитлер, за да оправи нещата в Европейската Федерация. Германия ще има нужда от сапун и гориво! Не случайно Освиенцим го направиха бежански лагер, остава сега и газовите камери да заработят на пълна пара!

Меркел си фантазираше, че ще накара тази сган да й говорят езика, ама нямаааа – тя самата проговори на арабски, защото сама си избра новите граждани на канцлерството!

И ще дойде време разделно, когато ще има два варианта:

1. Добре дошли мили в Германия! Нашите жени ще ви посрещнат в горещите си обятия, с широко разтворени крака! Възползвайте се, макар и да са грозни!

2.Меркел да отвори пак крематориумите, освен на Освиенцим, на Бухенвалд, и Дахау, а газта, Путин ще и я подари, за да има мир в Европа!

Кой от двата варианта ще изберете ЕВРОГЕЙЦИ зависи от самите вас!

Ние сме с ВАС ……. Ваш Бардак Одвама

Защото, ако източноевропеец изнасили германка в центъра на Кьолн веднага ще бъде арестуван и осъден по бързата процедура с дълга присъда, преди да може да изрече „Deutschlandfreundschaftsbezeigungen“ докрай. Но, ако го направи някой северноафриканец или арабин, изобщо няма да разследват случая докрай, а немеца ще бъде накаран да си мълчи и ще бъде обвинен в расизъм.

Източник: spodeli.eu

Напиши коментар

Loading Facebook Comments ...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × three =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.